Dagens lunch

Vecka 19

Serveras vardagar kl. 11:00 – 15:00
Varmrätt, bubbelvatten, sallad ,soppa, bröd, kaffe & kaka. 149 kr, Take away 125 kr

Veckans pasta

Penne i grönpepparsås med oxfilékuber. Toppad med parmesan

Veckans veg

Simons special. Tzayspett med parks salsa, guacamole, wokade grönsaker & idahopotatis

Måndag

Kött: Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och rårörda lingon

Fisk: Kokt kolja med ägg- & persiljesås, kokt potatis och smörstekt morot

Pizza: Köttfärs, skinka, lök & champinjoner

Tisdag

Kött: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt

Fisk: Grillad lax med nässel- & ramslökssås, kokt färskpotatis och sparris

Pizza: Köttfärs, fläskfilé, champinjoner & ananas

Onsdag

Kött: Stekt falukorv med stuvad vitkål/broccoli och kokt färskpotatis

Fisk: Kokt torsk med rödvinssky, potatispuré och knaperstekt bacon

Pizza: Oxfilé, lök, paprika, champinjoner & bearnaisesås

Torsdag

Kött: Kristi himmelsfärdsdag. À la carte från kl. 14:00

Fisk: Kristi himmelsfärdsdag. À la carte från kl. 14:00

Pizza: Kristi himmelsfärdsdag. À la carte från kl. 14:00

Fredag

Kött: Fläskfilé Provencale med vitlökssmör, rödvinssky, råstekt potatis och haricots verts

Fisk: Dillbakad kummel med brynt smör, fräst ägg/rödlök/kapris, kokt potatis och riven pepparrot

Pizza: Pulled pork, lök, jalapeño, vitlökssås, paprika & stark sås