Dagens lunch
Vecka 19
Serveras vardagar kl. 11:00 – 15:00
Varmrätt, bubbelvatten, sallad ,soppa, bröd, kaffe & kaka. 149 kr, Take away 125 kr
Veckans pasta
Penne i grönpepparsås med oxfilékuber. Toppad med parmesan
Veckans veg
Simons special. Tzayspett med parks salsa, guacamole, wokade grönsaker & idahopotatis
Måndag
Kött: Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och rårörda lingon
Fisk: Kokt kolja med ägg- & persiljesås, kokt potatis och smörstekt morot
Pizza: Köttfärs, skinka, lök & champinjoner
Tisdag
Kött: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt
Fisk: Grillad lax med nässel- & ramslökssås, kokt färskpotatis och sparris
Pizza: Köttfärs, fläskfilé, champinjoner & ananas
Onsdag
Kött: Stekt falukorv med stuvad vitkål/broccoli och kokt färskpotatis
Fisk: Kokt torsk med rödvinssky, potatispuré och knaperstekt bacon
Pizza: Oxfilé, lök, paprika, champinjoner & bearnaisesås
Torsdag
Kött: Kristi himmelsfärdsdag. À la carte från kl. 14:00
Fisk: Kristi himmelsfärdsdag. À la carte från kl. 14:00
Pizza: Kristi himmelsfärdsdag. À la carte från kl. 14:00
Fredag
Kött: Fläskfilé Provencale med vitlökssmör, rödvinssky, råstekt potatis och haricots verts
Fisk: Dillbakad kummel med brynt smör, fräst ägg/rödlök/kapris, kokt potatis och riven pepparrot
Pizza: Pulled pork, lök, jalapeño, vitlökssås, paprika & stark sås